Bedřich Snášel: Na úspěšný event se lidé musí těšit i vzpomínat

Bedřich Snášel je organizátorem nejluxusnějšího plesu ve střední Evropě (Ples jako Brno) a úspěšných food festivalů, například Burger festivalu. I jeho podnikání zasáhla koronavirová krize, přesto letos otevřel nové restaurace.

Na rok 2020 měl naplánovanou šňůru 24 food festivalů, podařilo se jich zrealizovat jen dvanáct. Na rok 2021 už opět plánuje několik akcí.

Jaký je jeho návod na úspěšný event? Nejdřív se lidé musí na událost těšit, užít si program a jídlo a pak na ni v dobrém vzpomínat. „Jídlo a pití tvoří 60 – 70 % úspěchu,“ říká Bedřich Snášel. 

A co je zabiják každé akce? Nejen to se dozvíte v podcastu Byznys nářez s Lucií a Danielou.

Celý díl si můžete poslechnout také na: