Nastavte řízení své firmy pomocí čísel a dat

Manažerské účetnictví a cashflow pro strategické a taktické rozhodování | Finanční řízení 2

Využijte finanční analýzy pro strategický růst

Připravte své podnikání na vyšší úroveň díky zavedení manažerského účetvnicví do ještě větší praxe. Workshop, vedený zkušeným CEO a konzultantem Pavlem Nýčem ze společnosti EffectiveWORK, vám ukáže, jak zlepšit finanční řízení vaší firmy a jak interpretovat finanční výkazy pro strategické i taktické rozhodování.

Pokud chcete zlepšit své finanční řízení a získat hlubší porozumění tomu, jak využít manažerské účetnictví k dlouhodobému růstu, jste na správném místě. Workshop je vhodný jak pro majitele a CEO, kteří se snaží stát lepšími partnery pro své finanční ředitele, tak i pro začínající finanční ředitele, kteří chtějí upevnit své znalosti v oblasti finanční analýzy a řízení pomocí čísel.

V průběhu tohoto intenzivního semináře se dozvíte, jak správně interpretovat finanční výkazy a jaké manažerské informace by vám neměly chybět pro úspěšné strategické rozhodování. Účetnictví není jen podkladem pro daňová přiznání. Osvojíte si dovednost, jak efektivně plánovat a sledovat cashflow, což je pro finanční řízení zásadní. Poznáte jak určit pro firmu KPI vyplývající z účetnictví a jak je využít pro posuzování vývoje firmy a pro řízení a motivaci pracovníků

Co získáte na tomto workshopu?

Získáte nejen důležité teoretické základy, ale hlavně praktické nástroje, které můžete ihned použít ve svém podnikání. 

  • šablonu manažerského rozpočtu, rozvahy a výkazu cashflow
  • šablonu pro výpočet klíčových ukazatelů finanční analýzy 
  • šablonu operativního výkazu cashflow

Tento workshop však není určen pro firmy, které dosud nepracují s žádným rozpočtem, nebo pro ty, které již mají sofistikovaný systém finančního řízení dle mezinárodních standardů či jsou kotované na burze. Zaměřujeme se především na firmy, které chtějí posílit své finanční řízení a rozvíjet se na základě důkladného porozumění manažerskému účetnictví.

Proč byste měli tento workshop absolvovat?

Pavel Nýč přináší nejen bohaté zkušenosti z praxe, ale také osobní přístup. S maximálním počtem 8 účastníků vám bude věnována individuální pozornost, díky které získáte odpovědi na své konkrétní otázky a podněty. Pavel vás provede praktickými příklady a technikami, které si během let ověřil ve své vlastní podnikatelské kariéře. Po workshopu budete mít možnost pokračovat v pravidelných měsíčních konzultacích, které vám pomohou aplikovat získané znalosti do praxe.

Nepropásněte tuto příležitost získat cenné znalosti a nástroje, které vás posunou k efektivnějšímu finančnímu řízení a dlouhodobému růstu vaší firmy. Registrujte se ještě dnes a zajistěte si své místo na tomto exkluzivním workshopu. Na každém workshopu je jen 8 míst.

Kdo vás workshopem provede?

Pavel Nýč

Pavel Nýč  je konzultant řídících a firemních procesů, finančního plánování pod značkou Effectivework. Je zaměřený na logiku, pochopení problematiky a navržení řešení kombinující dosažení výsledků s respektem k lidským faktorům.

V praxi kombinuje  teoretické znalosti s dlouholetou vlastní zkušeností. Drží  se kréda, že dynamické fungování firmy je správný mix pravidel a kreativity. 

25 let budoval svou firmu, nakladatelství Fragment v ČR a SR. V roce 2014 se uskutečnil prodej firem do skupiny Albatros Media a.s. Dále spoluvlastnil a podílel se na rozvoji maloobchodní sítě Booknet (dnes Knihcentrum.cz),  2 roky byl ředitelem maloobchodní sítě LUXOR.

Ve všech pracovních zkušenostech (podnikatelských i konzultačních) se věnoval finančnímu plánování a řízení pomocí čísel. 

Pavel je mentorem několika expertních boardů.

Podrobnosti o akci:

datum a čas: 13.11.2024 od 9 do 15
místo: Kongresové centrum Praha (5. května 1640/65)
cena workshopu pro členy: 8 280 Kč včetně DPH
cena workshopu pro nečleny: 11 854 Kč včetně DPH

Cena dalších volitelných konzultací:

cena mentoringu a individuálního nastavení finančního plánu pro členy (2-3 hodiny): 9 417 Kč

cena mentoringu a individuálního nastavení finančního plánu pro nečleny (2-3 hodiny): 13 615 Kč

pravidelné měsíční konzultace (2 hodiny, revize, korekce a nastavení dalších kroků pro efektivní finanční řízení) pro členy: 7 812 Kč/měsíc minimálně po dobu 6 měsíců

pravidelné měsíční konzultace (2 hodiny, revize, korekce a nastavení dalších kroků pro efektivní finanční řízení) pro nečleny: 9 981 Kč/měsíc minimálně po dobu 6 měsíců

Registrujte se zde: